Åter från jul firande och stress

Nu ska jag äntligen sätta mig ner och uppdatera lite.
Julen ha varit bra men stressigt. Man ska ju helst hinna så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt. Men som oftast slutar i kaos ;)
Elvis som blir hela 2 månader på nyårsafton. Tiden går rätt fort hinner nästa med på allt som händer ;)
läger ut lite bilder från jul som kommer här ->


Jea och elvis på bild
Bilder från jea och nygges mysiga uppesittar kväll..:)



Julafton
  


  


det var lite från julafton, det lilla man hinner fota :)



Elvis fick otroligt fina och månag jul klappar av familj och vänner.
tusen tusen tack.!


Här invigen han sitt badkar han fått av farmor. ska även lägga ut film senare.;)






Melker

vi har även hunnit med att gå på kusin dop..:)






Nu åter står det endast nyårsafton i glada vänners lag.
Kommer mer uppdat, snart.:)

Puss så länge

-Matilda


Sjukstugan


Jea och elvis myser i soffan.

 

Elvis har drabbats av sin första förkylning. Han snorar, hostar och sover oroligt. Men vad gör det för våran glad skit. han bryr sig inte så mycket alls. han pratar på och fliiinar upp sig nästan hela tiden.  =)
vi tyckte lite synd om honom natten mot idag så han fick sova i våran säng. fick väcka honom kl 6.00 och mata honom då han inte ätit på 8 timmar. Ett stort tack till ''snorsugen'' i natt. en bra uppfinning det där. Det tar på att vara sjuk och att suga ur snor på nätterna (låter rätt äckligt) :P .
Det är nog i väntans tider för jag och daniel då det gäller förkylning. En del symptom har vi redan fått och fler är nog på G.

Idag ska familjen lövgren på pastorsexp, där vi ska boka tid och planera inför elvis dop. det kommer nog att bli spänande. Vi har ju inte varit på så många dop så vi vet ju inte riktigt hur det går till.
 Åter kommer med mer info om det sen.

*¨*


En bild från förra veckans bad.

Nu ska daniel klippas och sen blir de en varm dusch :)


-Matilda


Higher

JAAA.!! Erik van, de va nästan på gränsen att tårarna kom. Man får en sån härligt krypande gåshud när Erik sjunger ut. För övrigt så tycker jag att låten är väldigt bra. och den kommer nog att spelas här hemma en hel del..


Pajas
(barnkläder)

Sötnosen :p



Vi hade super mysigt igår. Det vart suring till middag och fredags bowling med Sara Marcus och Einar. Jag förlorade på 107, Sara på 111, Daniel på 160? och Marcus på 190..

Dagens planer blir att städa ut systers lägenhet och sen börja flytta. Och sen vankas de midda och bio Lr en firar öl med pappa på olles. Och för min del en cola med citron och massa is..:)
Får se vad det blir för oss...

Ska äta frulle nu och rasta av hunden..
Tjing e ling!

-Matilda
 


Vatten skada..:(

Om ni inte hört så har vi drabbats av en vatten skada. förra veckan på fredagen upptäcker danne att de droppar vatten från taket i köket. Typiskt här mitt i jul stöket. Men men vad gör man... Vi står just nu utan dusch vilket inte är så trevlig.. Så nu väntar vi på låne-duschen.. Igår var vi på badhuset hela familjen och elvis fick bada i barn basängen med Danne. vilket han tyckte va mysigt, men aningen kallt.


I Helgen som var så firade vi vårat charmtroll på 2år dagen. Hon som nu mera är väldigt medveten om vad som här hennes... MITT!! ......MITT!! Säger hon om det mästa som är hennes och låter oss andra inte röra nått som här hennes.. :P :)

Tilla och apan clara. :P





Hinner inte med så mycket uppdateringar just nu. pga, julstök, renoveringa och systers renovering av lägenhet samt flytt..






En söt bild på våran söt nos.!
-Matilda


RSS 2.0