Ensammen hemma...

Hej på er, här sitter man helt själv. Eller själv och själv. Elvis och Doda är ju hemma men dom snarkar i kapp. så jag försöker roa mig sig med lite bloggläsande och och traderande.

Här kommer lite bilder från finnhällan som juag lovat.
 
Mira och Doda


Ida i sin söta sommarklänning


Morfar fixar med hamburgare och Doda övervakar


Dax för dukning av bryggan.


Melkan kryper


Morfar och Elvis


Melkan i trädet


Thesa i aftonsolen


Daniel och jag har kul:)

Det är föst när man vet vad man verkligen saknar och vad man värkligen behöver. Som livet blir som allra vackrast och mest spännande. Det är fönst när man möter något avgörande som man förstår att livet är till för att levas, och det är först när man möter sin största kärlek som man förstår vad livet är värt. Du har fått mig att förstå varför livet är engåva, du ÄR mitt liv. Varje dag jag går utan dig förstår jag hur mycket du betyderför mig.
Du är min allra bästa vän, sambo och pappa till vår son.
Daniel Jag älskar dig!


-Matilda


Dåligt updat....

Men ärligt talat jag tror jag inte är så ensam om det. Tack vare det fina vädret och ''Wilde bill'' blir bloggandet lagt på hyllan just nu.

Sen vi kom hem från stockholm hade det hänt grejor. Elvis har sakt sina första ord. Titta, tutte, pappa. Kryper fram riktigt snabbt, reser sig upp på det mesta. klätrar i trappor och har t.o.m börjat släppa taget. Men inga steg har han ännu tagit själv och det är vi glad för... Han får gott och väl krypa ett par månader till. Tycker Mamma iaf.

 
-Härlig bild på elvis och pappa från lyckseledjurpark


-Söt elvis

Vi till bringade en hel dag ute i finnhällan hos min pappa, fru och hela stora familjen. Bilder kommer snart.

Har även hunnit med en loppis sväng med Ida och Thesa till Hej. fynade ett super fint skrivbord. bilder kommer på det oxå.:)

Hej så länge!


-Matilda


Åter till skellefteå efter massa dagar i husvagns livet.

Hej hallå på er kära läsare! Äntligen är vi hemma igen efter en fullproppad vecka i stockholm. Men shopping och mycket fynd till bla. Elvis blivande rum.:) hittade även lite cola grejor själv till hemmet.




Utsällningen på Doda gick väll kanske inte så bra som vi hade hoppats. Pga lite för mycket hull så vart det bara en delad 4.e plats men om hon varit slankare så hade det varit +3 hela poäng. Viket hade inneburit en pallplats för oss. Men det åter står en till bedöming på henne. Som kommer att ske här hemma på gården i höst.

Vi har även parat Doda med värdens myskille som blev 2.a i helgen. (bilder kommer). Vi fick oss 3 lyckade hängningar så nu återstårdet UL i slutet av månaden. Vi håller tummarna för små puppisar i slutet av Augusti. (2dagar före min födelsedag) Kan det bli bättre.. :)

Har även en till rolig berättelse att dela med svenska folket.! Nu är det klar. Svenskakennelklubben och qsa har givit klartecken. Boerboelen kommer inom kort att bli godkänd som ras i sverige!!! Vilket är otroligt kul! WWeehoo!!

Det var allt så länge!

-Tjing!


RSS 2.0