Åh, härliga vinter!

Hallå på er!. Jag kan bara inte förstå varför alla klagar på denna underbara snö som bara kommer och kommer. Det är ju bara såå, underbart att skotta fram gården,  bilen, bron mm. Kommer nog att bli en rätt spännande midsommar i år. Hoppas hoppas på snö..!! :D¨Haha, Nää ärligt talar så är jag lika less på snö som alla andra. Nu värgara jag skotta gården mer. Jag inväntar sommaren :)



-En bild på ett fönster i matrummet.

Igår Hade vi en riktigt mysig dag på leos. vi träffade upp varandra vid 10. Jag, Elvis, Ida, Tilla, Tesa, Mira och lillemor. Vi åt lunch lekte med barnen fikade och träffade leo. vi var där i 4,5 timme och jag var inte ett dugg less alls. skulle lätt kunna stanna kvar i 4 till. Men Elvis var tok trött sov nästan ingen ting under hela dagen. Så han deckade i bilen på väg hem. Jag bar upp honom och han sov nästan 3 timmar vaknade och ville sova mer. Men han fick vara uppe tills det var dax för att gör natt. Hade tyvär ingen kamera med, så det vart inga bilder att visa :(



Ikväll är det hockey för oss. hoppas på att AIK avgör i kväll skulle vara riktigt kul :) Heya heya heya!




 -Lägger med en bild på våran fina nya bil:)



-Matilda


Mottee och Dajjes gullunge

*

               

*




Igår var det dannes dag och hela stora familjen kom för att fira honom. Vi åt vofflor och hade skoj. Hade laddat på batteriet till kameran men tog inte en enda bild. Så det kan gå..
Lägger därför ut lite bilder igrån i måndags på danne och tilla tut!

*

-Matilda


kommer någon bild från huset


        -En bild tagen upp i vår trapp, på vårt gulliga fönster.


-En bild på vår lilla hall. som snart ä klar väntar bara på lite listande och fix som tex, lysknappen:P


-En bild på vår ''lill'' toa i köket/hallen.




Söt elvis som snart blir hela 5 månader. hoppar som en tok i hoppgungan och springer med gå stolen. Jag citerar morfar - Han släktar mig, Så det betyder att han kommer att simma till sommaren i finnhällan . =)
(åter kommer med bild bevisen) :))

Imorgon är de voffel dag och Daniel fyller år!
Hej på er!


-Matilda


Imorgon fredag

Imorgon är de fredag och äntligen helg.. tror att de blir en brejk från allt renoverande i morgon och ett besök på badhuset. Ska bli skönt att göra något annat ett tag än bara måla måla måla...
Ska bli kul att få vara med daniel i helgen också. Han som jobbat nu ett par helger, och är nu ledig denna. Ska bli så mysigt. Någon gång i helgen kommer även våran nya v70 att entra gården:)

-Matilda
  


5000 hjärceller senare...

Och det vart färdig målat i badrummet äntligen. Måste bara med ge att jag är aningen besviken på tapeten somvar den enda i hela tapet boken som var normal och grå. (Tapeter som är godkända i badrum) Och nu när all panel och tak är så vit så upplever man att den går i lila ton... Men det får vara.. Så idag ska vi slita bort all täckplast på golvet och städa. Känns skönt att börja få lite ordning i hemmet. det är spån och smuts i hela huset. Men först väntar en prommenad med Dodis. 

Efter all målning som resulterat i massa hvudvärk både för oss och Elvis. Så erbjud sig Elvis farmor att ta med sig honom hen till sig över natten. Så han fick slippa vara i lkten i natt till. Jag och Daniel målade klart i och sen åkte vi och tog en pizza prommenerade hand ihand och myste framfr tv. Har även sovit super gott i natt. Helt utvilda är man inte vaknat en gång för än daniels väckare ringde :)

Nä nu är telefonen laddad med musik, prommenaden väntar..

Tjing!!







-Matilda
  


Let's dance??


Men vem orkar se let´s dance? Fattar inte vad som är så bra med let´s dance? alla pratar om det som att de vore veckans höjdare. Försökt att se och gilla programmet men ärligt. Det SUGER!!. -ja då var det sakt.


Elvis har nu börjat små äta lite smakportsioner för 4 månader. vi har provat majs & potatis och morotspure. Börjar gå bättre och bättre men banan där emot gillar han inte. måste vara konsistensen lr nått. han tycker det är så äckligt så att har sitter och stor grinar. vi får ta upp det om några månader igen. Kanske han gillar det bättre då.



Uppdate på toafronten. taket är nu målat, nästan all panel är på plats och en vägg har fått tapet på sig. ;)
Det tar sig :)




-Söt kille som äter morotspure :)


Vinkar till kusinerna till stholm och tackar för det fina dopkortet :)



-Matilda


pappas mössa

Hej hallå, i stugorna!

-Elvis med pappas mössa.

Igår var vi på vägning och mätning. Elvi  är nu 65.5cm lång och väger nu 7615. Nu märks det att det börjar stanna upp i räser tillväxten. Förra veckan fick han tag om sina fötter så snart är det inte långt kvar innan han får in dem i munnen :)


5 Generationer

Så vart en någolunda lyckad bild.. :)

 


Och en bild på syster och Tilla

-Matilda


RSS 2.0