Elvis 1 månad

Sjukt ovärligt att lill-skrutten redan blivit 1månad. Och har natten mot idag sovit en hel natt. Utan avbrott för aminig. Mamma är så glad och stolt över Elvis. Känner mig oförskämt utvilad. Vi började dagen idag med att gå på en promenad ute i det regniga novenber vädret med Frida, Tirias och Märta. Det va skönt att få komma ut i lite frisk luft.

Sammanfattning av Helgen.
Fredag vart de middag bowlig och idolmys med Jea. Vilket va mycket mysigt. Snyd bara att Elvis var lite grinig och mammig senare på kvällen.
Lördag vart hockey för vår del här hemma i soffan och middag på andra sidan väggen med Nisse och clara. Senare på kvällen tog vi bilen för att köra ut våra julkort till vänner och familj.
Söndag Åkte vi upp på solbaken för att inhandla ljusnäten för att pryda vår pergola och vårat ''lilla'' arr som vi snart ska göra klart. Sen vart de att åka ner på stan och titta lite på skylltsöndag. Trångt kan men säga att de vart, med alla vagnar och mänskor som hade hittat ut på stan. Middag åt vi hos elvis farmor och bill sen vart de hem till bingolotten som väntade med lussekatter pepparkakor och glögg. Lovisa och Rasmus hade också laddat med bingolotter och julgodis och kom förbi.



 





   


-Matilda


mys kväll utan pappa..:(

Idag jobbar daniel eftermidda och kommer hem vid 22.30 i kväll. Så jag och Elvis och Doda så klart är själva i kväll. Vilket är väldigt tråkigt. Men vi har haft rätt kul i dag/kväll vi också. Vi ha myst och sett tv och gått på två längre promenader idag. Det vart så härligt väder när solen tittade fram idag. Inte alls lika kallt som igår när de små regnade och vinden piskade oss i ansiktet..Huvva!

Idag blir elvis 21dagar gaml, Ojoj va tiden går fort. Det är 3 veckor sedan vi var på bb och fick träffa honom för förstagången... Idag skrattade han till åt mig när jag låg och pratade med honom... Han är bara så söt..:)




     

-Matilda


Elvis vart 18dagar gaml idag

Idag har vi vart på Bvc och kollat kurvan på våran lilla guldklimp. Han väger nu 4370g och är 55.5cm lång. Han har gått upp 300g och blivigt 1.5cm längre. Så allt ser riktigt bra ut. Han äter som en tok nu på kvällarna och har inte någon större lust att sova. Så mina bröstvårtor är kanske inte dom lyckligaste just nu.. :P
Iövrigt har dagen innehållit en hel del mysi framför tv.n och nu på efter middan så har vi fixat och möblerat om på nedervåningen. Och Min duktiga älskling har även dammsugat och skurat nedervåningen... -Puss!


Vi fick en inbjudan till dop ibrevlådan idag. det är min kära ''bonus'' syster som ska döpa hennes son när dom kommer hem nu i december. Det är så mysigt att gå på dop. Vi ser fram emot det.. -Kul ska det allt bli att få ses och träffas!


Handen på bibeln!.... Jag har nyss tagit fram mina advents-stjärnor och ställt upp dem i vardagsrummet. Känns så mysigt.. Var ju igentligen menigen att jag skulle vänta tills första avdent. Men det är ju så många som tjuvstartat så jag faller för gruppstycket. Och så sa faktiskt mamma att hon tyckte att det var okej att tafram lite i fönstrerna.








Att göra: Familjen lövgren måste BAKA någon dag!!



Nu är de hockey som gäller. tjingeling!

-Matilda


Måndag



Hej hopp!. Idag har vi tillbringat vår tid på stan.Vi började med att äta en buffé till lunch och sen så har vi gjort bort hälften av alla julklappar. vilket känns väldigt skönt.. Känns bara väldigt tråkigt just nu när snön inte längre ligger kvar. Men pepparpeppar vi får väl förhoppningsvis en vit jul..:) Känner mig även väldigt sugen på att dra fram julpyntet he mig ut i skogen och fixa granen baka jul godis mm. Men jag får nog vänta tills första december. Man är ju inte lika desperat som andra personer här i skelleftehamn. 

 
Här ligger Elvis och vilar innan det bär av mot staan!
Pssst, Tack Emma för dom fina byxorna :)


*^*


Tog en liten bild på oss från i fredags då vi var på folkparken och åt 3rätters med show-underhålning.
Men med srängande bröst och en stor längtan efter våra lillkorvas. Skyndade vi oss hem så fort middan var över.






*^*




Mina sötnosar..:D



-Matilda


wienerbröd

Idag har vi varit på middag hos elvis farfar och anneli. Vi åt gott kött och potatis. Jag och daniel åt oss så mätta så att vi nästan inte fick ner efterrätten som var kaffe och wienerbröd. Vi delad på ett wienerbröd och daniel drack kaffet..:)



Fick ett snabb besök av min moster och min kusin idag dom var förbi med en liten pressent. Elvis fick ett blått badlakan av dom.. Jag blev super nöjd, precis ett sånt som vi behövde.. 
Tack.! moster:)





Min kära syster messade mig efter att vi ätit middag och frågade oss om vi ville se dom sista två johan falk filmerna. Och de kan ni tro att vi ville.. Så vi tog bilen och åkte och hämtade dem. Så nu är daniel nere i köket och tar sig lite kvälls fika. Sen är det film tajm för oss här uppe i sängen.


-Matilda  


Sol och fint väder

Förlåt alla läsare för att jag inte har kommit in i föräldra rutinerna än... Datorn får lixom ingen tid längre.. Jag ammar myser med mina hjärtevänner och byter bajsblöjor. Men ska försöka nån gång då och då att lägga upp lite biler och skriva nån rad eller två.. :) 


Dagen började med en promenad i solen. Vi gick oss ner mot centrum och lämnade igen filmen (johan falk -
national target) på bilisten och traskade sedan vidare till alba och hyrde leo gaut (den 4.de filmen i kategorin) Som vi sedan gick hem för att se. Vi har gått och blivigt riktigt förtjust i johan falk filmerna... Så om jag gissar rätt kommer vi nog att innan veckans slut ha betat av dom två sista filmerna oxå...  


Fick främmande av min gammel mormor dvs Elvis gammel gammel mormor och hennes syster som va ute och sladdade med sina rullatorer.
Och Elvis fick sig en pressent av dom byxor oxh en munkjacka. byxorna va marinblå och munken var ljusblå med ett mörkblått mönster av hundar och hundben.



Elvis 2dagar gammal



Vi vart bjuden på middag hos Anki. Elvis farmor. spagetti och köttfärssås. Mums!!



Senare på kvällen när vi slagit på kaffekokaren fick vi främmande av Elvis farmor, Eva, Jonas, helena och maja. Maja kom med daniels efterlängtade drömmar. Och han vart så nöjd..:)
Jonas och helena kom med mössan och den fina nallen.


Och Elvis han bara myser och tackar för dom fina pressenterna.


*¨*


 
Här Har ni våran söta son som budda i en kulpåse. Ganska söt.:)


ska göra kväll och se grannfejden men mina vänner i sängen :P

-Matilda


Våran kille <3

Bättre sent än aldrig ;)

Den 31 okt kl 18.12 kom våran efterlängtade son ut till världen
Han var 54 lång och vägde 4070g

Knut Elvis Lövgren.


Skriver snart mer...


RSS 2.0