Renovering av sovrum....igen..:)



Så här ser våra sovrum ut och har gjort i ca 2år nu.
Planen för dom nyfikna är... Lördag åker vi och hämtar en gustaviansk kökssoffa som vi gör till säng och målar vit. Sängborden finns redan på plats. inlånat av min kära syster. Dom är höga, sexkantiga och vita. fondväggen målas vit eller byts ut. vi är inte endade om vad vi ska göra än... Men den som lever får se.
Sängen ligger på blocket och hoppas på att bli såld.
(det hoppas vi med)



Åter till krattandet av gräsmattan.

-Matilda


Det är Ida's dag i dag...

Grattis Ida!
Idag har min underbart snälla och omtänksamma syster fyllt år. Vi vart bjudna på en super lunch som vi sedan avslutade med kaffe och tårta. Halva tjocka släkten var samlad i idas lilla mysiga 2a. Finns det hjärterum finns det....

Hurra Hurra Hurra!!!




-Matilda


Mårbacka....








Inleder med lite mysiga bilder på mina fina mårbackor som daniel kom hem med... <3
Visst är det härligt med oputsade fönster? Vi har en härlig tid framför oss med mycket sol. Jag måste tatag i fönster puttsandet. Fast att det känns lite onödigt. Vi ska väll snart på börja slipning och om målning av fönster. Är det någon som känner sig rastlös i sommar, kanske saknar sommarjobb?. Så är det bara att anmäla sig.. :)

Idag har jag klippt lite och varit på middag hos Anki Elvis farmor. Vi hade super trevlig. Jim och janina kom även förbi och åt middag. Vi pratade på och snackade om allt möjligt. Tack kära svärmor för dom fina karafferna jag fick av dig idag jag blev så glad:). För er som inte var med, så kommer det nog på bild snart.

Gick även ner och handlade med en mycket nyfiken Elvis som i vanliga fall bara sover när jag sätter honom i vagnen. Var vaken hela resan från farmor till ica, från ica till hemmet, från hemmet till gammelmormor och morfar där vi fick fika och en kopp kaffe. Men när vi sedan gick hem tog det inte många meter innan han somnade. Trött kille....


En extra hälsning till Favorit Farfar som ligger hemma i magsjuka. Vila nu upp dig fort, så att bli frisk! För då ska vi ut och tjuväta på macken! Är så himmla trött och less på morsans kalops! Ja vill ha parisare!!! /Elvis





-Matilda


The mys!

Helå i stugorna!. Va sjuk mysigt det är att bara få vara ute på dagarna i solen. Vi försöker göra det mesta vi kan nu ute på dagarna. Gräsmattan våran, är snart framtinad så vi hoppas på att få kratta den till valborgs.
Längtar så... Något annat som jag /vi börjat längta efter är sommarplantorna. Det kanske kommer blommor redan nu till helgen hem till lunavägen. Det ryktas om att minipenseerna är klara i växthuset.
Ska bli så kul att få plantera lite i blommlådorna på fram sidan av huset...




I kväll har jag och Elvis varit hos min syster på middag och the mys framför tv. Är så kul att vi har en sån stor sovare till son. är som inga problem att ha med honom hem till folk och söva där. Vilket vi prövade i lördags då jag Daniel, Nina och Peter gästade fam.Janssons. Elvis var med oss fram tills 21.30 tills han somnade lugnt i jeas famn. utan något som hellst gnäll. Och utan att vakna nån gång under kvällen. Vi har en sån super snäll kille.!! :)


Nä nu kommer snart Älsklingen hem från jobbet....



-En trött Elvis uten på gården.




-Matilda


Min morfar.....

Hej hopp idag tror jag att jag fått lite solbränna på mitt rättsålagom svår solade face. Jag har väldigt lätt att bli brun på kroppen bara jag visstas i sol-ljus. Har hört att min mormor lider av samma problem. Men å anda sidan så är det inte sätt lätt att leva brevid morfar. Han som är ute och fiskar hela dagarna och ser ut därefter som en pepparkaka. ((andra hemmet för min morfar är i en liten blå båt en bit upp efter älven. För dom som inte visste.)) Min morfar han är en riktig livs njutare.... När jag har mina barnbarn, barnbarns barn och blivit pensioner ska jag bli som honom... :)

I veckan har våran bil fått toning på framrutorna och sommar ''Rimmsen'' på slagna. Den vart tok snygg för dom som inte sett det :P

Bjuder på bite bilder på elvis



 

Tirias 1år

Idag har jag och Ellan varit på kalas hos wikströms. Tirias fyllde 1år igår så vi var dit och firade honom med pressenter. Fikade Go'  fika och snackade på. Tiden rann ivär och det var dax att gå hem. Med en trött elvis som nu sover i sin säng. Nu väntas tvättstugan och mys med Daniel framför tv.




- SötTirias


Hej på er.

-Matilda


Vilket väder vi har

Idag var vi ute på gården och fejjat. Bland annat plockat bajs som kanske inte alls är så trevlig fick lite assistans av min mor på dom sista högarna. Nog om skit snacket..;)
Här kommer lite nya bilder från denna vecka...


-En bild på Doda och melkan





-Två sötabilder på elvis i pappas keps



-Farfar nu vill jag ha min post i min låda/ Elvis


-Vårt nya skåp som kommer att pryda vårt somrum perfekt. Kommer att bli mitt ''lilla'' smink bord.
Vi fått av Daniels Mamma. :)



Det var allt för nu. Hejsvejs.



-Matilda


Jobba Jobba AIK.!

Ska skynda mig att uppdatera bloggen med lite nya kort innan 3.dje perioden börjar om. I övrigt så har påsken varit lugn och bra. Vi har träffat familj och bara mått och ätit gått.. Här kommer lite nya bilder som jag tankat in idag:)


-Elvis



-Elvis och Doda



-Elvis och Einar


-Mina nya tvål/diskmedels pump som fint pryder mitt kök.


-Elivs


-Tilla och Elvis


-Ida Ayo och Tilla


-Tilla

Åter till Hockeyn! Tjing"




-Matilda


Påsk!

-. Glad påsk .-

Önskar Elvis m fam.


RSS 2.0