v42+0...

Hej som don flästa vet så var vi upp en sväng på smvc idag och gjorde en liten koll.. Allt såg bra ut och han hade väll inte så mycket till täcken på att komma ut just nu.. Vilket resulterade att vi fick en ny tid på fredag 9.30. Jag har inte klagat mycket under den här gravida tiden, men nu fan fick jag frispel idag. känner mig så trött och less på att gå gravid. Nu vill jag att våran Bebis ska komma ut!!!


Vi har varit väldigt aktiva i Tv.n idag. Det är som så många vet i vår familj att de är ''sopranos-onsdag''. Vi sträcksåg avsnitten i sängen och festade loss på clementiner.. -Vilken fest :)

Sitter med slingor i håret nu och måste skölja bort dem innan håret trillar av..

Åter innom kort!

-Matilda


Måndag igen...

Så har en ny vecka startat. Och vi kommer allt närmare jul.:)

Igår söndag var vi en sväng på stan och kikade lite på jul och bebis prylar. Har hittat ljus-stakarna jag ska ha i mat rummet nu iaf. Så då slipper jag ligga sömnlös om nätterna. Jag ljuger inte om det. Det har varit ett stort fråge tecken i mitt huvud. Hehe...
Vi såg även byggare Bob på vintergatan. Kul kille. Lite små läskig med den stora hjälmen på huvet. Tror inte att du Frida skulle fixa det mötet med Bob. :P



Idag är det ensåhär lat dag. Jag har hunnit se en film på Sf kanalen S.o.s. Och nu börjar snart Linas kvälls bok. En inte alls så frisk film. Men väldigt rolig att fördriva tiden film är det.

Doda är bra på sitt sätt, tycker inte om mulet väder.. så de räcker för henne idag att bara gå små promenader dagar som idag. Vilket jag tycker är toppen!





Nää, liten dusch på det här, och lite mat i magen skulle sitta susen.




Värdens sötsak och min Gud-dotter Tilla





Over å ut.!

-Matilda 


Heya Anja!

Så ja, tog oss en sov morgon och vaknade kl halv 10. Shit, trode jag. för jag hade fått för mig att de skulle vara alpint på 10 minuter.. gick ner till tv slog på kanal 1. Men så va de inget där.. Sen fasnade jag på SF kanalen och glömde bort vad det var jag skulle se... Så hade jag sett på eurosport och tv4sport så hade jag INTE missat de.
Men i morgon kl 09.00 så avgår andra åket damer storslalom. ska inte missa det...
Hoppas på Anja att bättring är på väg.. för det har ju en tendens att bara gå åt fanders...



Annars så har lovisan varit här idag och tittat till mig... trevligt att äntligen få träffas och prata lite om ditt och datt.. Hon hade köpt sig en ny bil också. En BMW. den va fin:)

Åkte ut till stugan på middag i öberget. Det va mycke mer snö där än hemma fast att de är ganska prick en mil dit.. :/ Vi drog och äldade lite ris och åt god mat. Sen vart de brottom hem. hade tagit på mig en smikning kl 16. Så fort i väg och sminkade lotta som skulle på en maskerad. Hon var en snygg vampyr med svart sotade ögon och röda läppar:).

Undra vad kvällen bjuder på? känner mig lite rastlös och trött på samma gång. Får se vad vi hittar på.. Men om jag känner mig rätt så jag mina krafter slut på kanske 2 timmar... Så soffan, here we are-!


Har beställt en kristallkrona som vi hoppas får hämta i morgon som jag ska spraya vit.. kommer att bli kul när man får bli mer klar med vårat matrum.. Har som stannat av mer eller mindre. Bygget i hallen går framot och danne fortsätter nog med det i morgon..


-Matilda


Snö..:)

Hej åter hemma från stads besöket. Handlat mat godis och blutsaft.
Lätt värt att handla blutsaft i ekonomipack på apoteket 500ml istället för icas 250ml. Nått jag tycker alla som känner sig lite trötta och behöver lite energi. Med tanke på att den mörkare perioden har startat på slutet av året. Så behövs nått som kan ersätta solens energi :)





Fick även med oss en Tv hem idag. De vart den LG denhär gången. Hoppas på att denhär kommer att funka lite längre än vad dom senaste har gjort..



Kul att de snöar lite ute, Jag som längtar så till vintern tycker att de kan få komma massor med snö redan nu om de vill.. Nästan lite små sugen på att börja plocka fram julpyntet. Ska iaf snart börja med att göra mina egna julgransbollar. Kan de bli mer personligt då? ska även få mig upp till stan och köpa pälor prismor siden och spetsband glitter och annat pyssel.



Får se hur de går för Ayo i dag. Han är uppe i öjebyn på besök hon doktorn. Han hade den oturen att slita av ett ledband i knät som dom har opererat så fint. Nu förgår kväll så slet av ledbandet i de andra knät som dom planerat att operera efter jul på honom. Så han ska ''underkniven'' igen inom kort. 
Men jag känner mig inte ett dugg orolig. Vetrinärerna är så kunniga och duktiga på på öjebyns djursjukhus.
Annat är det med vetrinärerna här i stan... :(


Ayo är en boerboel på över 80 kilo


Äggmackan (41+3)

Hej hopp, idag vaknade vi mer eller mindre av att mobilen ringde. Vilken med förde att vi fick ett besked om att våran tv inte gick att laga. Så nu är vi på väg upp på On-Off för att hämta ut en likvärdig. Så äntligen åker den provisoriska 15''s tjock-tv ut. :-)

Måste även inhandla lite mat. Det är som ett eko i våran kyl just nu. = slut på allt.
Med 3 äggmackor och lite fil i magen  beger vi oss mot staden.

Hej!

-Matilda


Livet på farmen :P

Åh va bra det är att man har nått att sätta sig och sina tankar vid... Vad vore livet utan farmville?
Jag tycker det är super skoj att ha något att fördriva lite tid med under dagarna.
Daniel håller inte riktigt med mig om det, men...




Promenad promenad....
Har varit ut en sväng med doda idag i skogen i kanske 45 minuter... Han bara sätta mig ner vid datorn och syster ringer och undrar om jag ska hänga med ut på en promenad.
Vi gick skelleftehamn runt det tog väll oss nästan 2 timmar. Så nu vill jag lova mina vänner att de känns, DET känns i mina fötter och i min mage att de är aningens över ansträngt.. Men allt är bra som får det att mogna i min mage.





Känns så himmla trisst när Danne jobba Eftermidda. Så tråkigt att vara själv..
Tiden går för sakta när man längtar efter nått Gott.. :)
Men snart får vi vara mycket tillsammans bara makaronen är ute hos oss.!


Snygg Danne :P

Nää, Nu måste jag agera mig till köket.

Tjingaling!!

-Matilda



Bil Städning och montering av barnstol..:P

Håller på att sälja bilen hoppas att de åker iväg.. skulle vara kul om vi fick köpa oss nått större så vi både rymmer Doda och barnvagnen i bilen.:P
Just nu är de antingen barnvagn lr hund....




*¨*

Har fortfarande mina sammandragningar som kommer och går men som aldrig riktigt blommar ut. Som jag sa igår till BM har jag nu börjat säga till alla andra när dom undrar om när? han ska komma?. -Sådär lagom till midsommar. Svara jag då.!
Sov en riktigt dålig natt i natt... Upp och kissa 4gången varav att man vaknar lite nu och då av sammandragningar och att höften på den sida man ligger på har donnat av så man får nån form av kramp.
Så idag känner jag mig sådär lagom miss sövd... :(


Lillebror nu har vi satt in barnstolen i bilen, så nu kan du komma <3





Ikväll kommer frida och kanske jea oxå.. vi ska se bonde och jag ska bjuda på rostat och räksallad.

På återsende.

-Matilda


Herqules

Nu har våran vagn kommit, Kom ut duschen och hittade daniel i vardagsrummet övningsköra våran nya vagn. Jag är tok nöjd med den och dess funktioner. Har gjort den i ordning nu för elvis. La i de svarta skinnet i mjukliften så nu är de bara ut och köra..:D



Vi var hos barnmorskan denna morgon och allt såg bra ut. Så nu återstår de bara att antingen föda lr att träffa läkaren onsdag den 28/10 om man fortfarande inte har fått sig upp på BB. Men vi hoppas och håller tummarna på att han ''hittar'' ut snart..... Men han kanske är som åke i tomten är far till alla barnen. Han behöver kanske karta och kompass??

Nu börjar de en bra film på SF kanalen.. Tjingeling!

-Matilda


Snart en vecka över tiden?

Stoppad korv... De är så man känner sig iaf.. Vore kul om man kunde få en bebis snart??
Tycker att nu känns de verkligen som om att jag kommer att se ut så här (fet) för resten av mitt liv. Och att jag bara är ''lite''skendräktig lr överviktig?..

Känner även en stor stress över att jag börjar att bli allt mer hängig. Vill hälst inte vara sjuk på BB. Känns som om att orken kanske inte räcker till då..?? :/




Var på loppis med mamma i söndags (igår). Fyndade mig en super sööt kaffeservic för 18 personer.
För endast 100.- de står nu och fyller ut mitt vetrinskåp i matrummet. Den gör sig så fin där. :)

myss


Nä, här blir de inga barn födda..... Ska he mig ut och hoppa lite, på studsmattan. Sen är de dax för mat. De blir kykling....


-Matilda


Elvis kommer att hoppa ut! ;)

Just nu så befinner jag mig lite nu och då på denna grej..


Mamma påstod att. -Jag hoppade igår värkarna med när jag väntade dig.
Så i brist på annat så hoppar jag några gånger /dag.

Hade ett par samandragningar i timmen under går kvällen och natten. Men de resulterade med noll. Ingen bebis än. Men jag får väll ge studsmattan några gånger till iaf.


Nu börjar igen bygget av hallen, Så de kanske sätter fart på latmasken i magen min, ;)

-Matilda


Varsågod.!


 Lägger ut en bild för alla er som vill skratta åt mig..
Till alla er som tyckte att de skulle bli ett sant nöje att se mig fet.

kl är nu 13.21 och ingen bäbis än så länge..

otroligt uttråkad

Ska se om tv.n lyckas roa mig ett tag..


-Matilda


(V.40+3)

Härliga fötter och fotleder..;)


Här ligger mina fötter och sväller i sängläge;)

Mår nu bara illa mest hela tiden inte så att jag håller på att kräkas och så men jag mår illa och har ont i huvet. Så dagen igår (fredag) vart mest liggandes. dvs ine så mycket gjort här hemma. Har gått och små sneglat på damsugaren nu sen i ons. Men känner mig inte så peppad på att ta mig en ''dans'' med den runt vårt hus.


Middagen igår vart daniels uppg. Och när de är hans tur att laga så finns det några allternativ på listan.
*sibylla
*irna
*venesia

Vi åt pizza i sängen, Mycket mysigt. ;)


*idol Ja camilla hade väl gjort sitt kändes de väl som iaf... Så jag säger väll inte att de va fel som åkte men jag hade väll blivigt mer nöjd om Niklas hade åkt för han tycker jag Inte hör hemma i idol...:/



 


*BF

Idag ska jag föda barn, bara så att ni vet...
Kom ut nu!!

Välkommen till våran blogg...

Tanken bakom denna sida/blogg är en sida där vi kan lägga ut bilder och berätta hur våran familj och vardag lever.

Idag är jag 39+0 gången med min son som tycks verka gilla läget kvar i magen. Att de är trångt verkar han tycka men känner nog sig för bekväm för att titta ut. Men jag och Daniel har iaf gjort klart allt vi kan för att locka ut honom. BB väskan är snart packad ska bara kompliteras lite. På började packningen som jag/vi pratat om att vi ska göra i veckor igår. Så snart är som allt klart.;) Nu väntar vi bara på Elvis, som faktisk börjat lugna ner sig i magen och sover för de mesta hela tiden ju nu.
Magen syns inte ha vandrat sig neråt. Så vi ställer in oss på att jag kommer att gåöver tiden. Min pappa han gissar på att sonen tittar ut den 17 okt. Och jessica lindgren gissar på den 21. Så det återstår bara att se vem som gissar rätt.... :)



- Matilda


RSS 2.0