Min fars fru.

Woho! Äntligen är golvet i köket och badrummet klart! Det vart så snyggt. Och vi är super nöjda:) Nu återstår bara en veckas byggande och målande den är hallen och köket klart:)
Jag och min kära sambos mamma ska bedspacka och måla taket i badrummet i morgon och sen blir det att sätta väven och måla på torsdag. Åh, kära badrum nu är det nära.:)

Idag fick vi besök av lillemor. Min fars fru. Hon kom vid 11 på förmiddagen vi tog en promand, åt lunch och gick på stor fyndar shopping på rotan här i skelleftehamn. Det va 10.-´s shopping där vi fyndade bland annat hårsnoddar, sockar, batterier, ettiketer, kolegeblock, ett nytt måttband och knappnålar, mm. Vi avslutade med lite kaffe hemma hos oss. där vi fastnade framför tv. 
Har även fyllt i papper om dagis plats idag. så nu håller vi tummarna för att Elvis får en plats på ur och skur dagiset hattstugan.

En STOR kram till Tilla gumman som är hemma och är sjuk idag!   
 
Krya på dig.. <3



nu är de dax för lite kvälls fika och film, Hej!
-Matilda


Kära svärmor

Hej nu har jag och min kära svärmor renoverat och fixat klart våran hall / kök. vi har tappetserat och målat om vart annat. Och nu är det äntligen klart. Det kommer att läggas ut en bild på det snart. Anki har även tapetserat och fixat i våran trapp så nu väntas det bara att få hem material till panelen som ska inhadlas till veckan. Sen kommer även matt-gubbarna och lägger in den shackrutiga mattan på toan. Det ska bli så skönt att få toan klar längrar efter min masage dusch.:) Sen kommer dom även att lägga in ny matta i hallen och köket. kommer att bli fint.

Satte mig ner på näter och sufrade runt på div, internetbutiker.Det börjar dyka upp allt mer shabby chic/lantligt och romantiskt inspererade sidor. Vilket jag tycker är så kul. Och vilket relaterar till att allt börjar bli billigare. för vem tycker inte att det är kul att fyna?

Och Elvis växer bara på och blir allt mer och mer styv i kropper och vill absolut inte ligga ner. Han ska bara sitta upp och hällst stå. =) Humör efter pappa :P


blogg.se varför är ni så sega vid den här tiden??

Ps. bilder kommer sen, gick inte att ladda upp.! Ds.





-Matilda



Sol underbara sol:)

Vilket otroligt fin väder vi har idag. Synd bara att man inte är så pigg på att gå ut i det fina vädret. Förkylningen bara fortsätter och blir värre och värre för var dag jag vaknar. Och att resten av familjen klara sig. Men jag ska snart gå ut och söva Elvis. Han sover bäst i sin vagn just nu. inom hus på dagtid så blir det annars bara ''power naps''. 

Igår fyllde Elvis morfar år, och vi var bjudna på mat och tårta. Ett riktigt mys kallas vart det, med mycket god mat:)
 senare på kvällen kom jea och nygge förbi med massa gott. Vi såg nyaste beck och partade på till halv 2. Vilket resulterade i en mycket trött Daniel som klev upp idag 06.00 för att åka på jobbet... Så kan det gå!


-Min söt ängel


-
Elvis

Imorgon är de alla hjärtans dag och då ska det mysas :)

-Matilda


halls ont? :(

Idag har hela familjen lövgren vart ute på promenad i det fina vädret. Man börjar nu allt mer längta till våren. Det är så skönt när solen värmer ens frusbitna kinder. Gamm-Doda vart i sitt esse idag, sprang och dusade som en tok i snön. Var och handlade hem blöjor till elvis igår och så stannade vi av och kollade in barnmaten. Känns så kul att snart få börja att ej honom en liten puré burk och se vad han tycker om det?.  



Oj, nu har gullungen vaknat..

-Matilda


Fredags Mys?

Hej hopp! Har idag varit i bakartagen och gjort Daniels favoriter Dumle kakor. Ca 50st vart de så nu hoppas jag på att vi kommer att klara oss en stund. Idag är det fredag för den som inte vet, och daniel jobbar eftermiddag. Super trisst att vara själv på freda kvällar.. Fast själv och själv är jag ju igentligen inte. Jag har ju både barn och hund. En något unerstimmulerad hund och en mycket trött son. Så nu åker ytter kläderna på. Känner att jag behöver luft och varför inte göra Doda glad med en promenad :).
Ska först bara fixa med lite ny musik Iphonen. Känner mig negg på Spotify som inte rikitgt vill funka för mig.. Så det blir att ladda in några gammla godningar från datorn. Får bara inte glömma bråddarna så man inte halkar ihjäl sig. Sen blir det att börja slipa på öronlappsfotöljen som ska målas om och få sig ett nytt tyg. Bilder kommer.

Är så glad över min nya tvättmaskin. Den har ett enkomt program för skor och sprot kläder. tvättade upp mina vita vinter skor och dom vart som nya.! Underbart!!


-My little rocker!!


-Matilda


Kebablådan

Hej världen här sitter man med lagom träningsverk och en kebablåda i magen.:P Min älskade kom hem på hanns lunch i dag och hade med mat från macken. Kan man bli gladare?, Onej. Nog för att jag har kommit igång med träningen så betyderdet ju inte att man måste avstå från div, godsaker. Var igår på ett step.pass med Jea, ett super kul pass med styrka och högt tempo. Efter träningen så förtjänade vi en svalkande dusch och bastubad:)


Sötnosen har fått sig brottar-öron ;)

Vi var med Elle på 3mån, kontrollen med ett skick i benet. Han var så duktig grinade till när dom stack insprutorna med slutade lika fort som läkaren var klar. Mätning och vägning sog även på schemat. han vägde nu 6970 och var hela 64,5cm lång. Stor killen. Eva våran sköterska undrade vad vi ger honom för något?  


lillhakan

I söndags så var det dop i st.örjanskyrka för Knut Elvis Löfgren. Ett mycke lyckat dop med skönsång och mat/fika i församlingsgården. Tack alla för all hjälp och inför och under denna dag. Och tack för alla pressenter som vi fick. Hade aldrig kunnat drömma om att få så mycket fint. - Ni är underbara!
Kommer någon bild senare från dopet.!

Åh, härliga badrum!
Nu har grejor hänt. vvs.arna har gjort sitt med div, dragningar av avlopp osv. Och till kvällen kommer el-gubben och på börjar dragning av elen till badrummet. Någon gång i början av nästa vecka kommer byggfirman och börjar med väggar och golv. Så peppar peppar, har vi badrummet klart i början av mars. Känns så skönt att få det klart för all annan renovering har stannat upp pga toan som äntligen har på börjats. Och snart är duschen i källaren ett minne blått, ;) I love IT!!
Planerna för elvis rum har börjat komma igång. Och vi är lite inne på att göra det lite lantligt och marint. lite new england stilen. tror det blir mysigt. vitt rött blått blir färgerna. Just nu ligger det ett gammalt trägolv i hans rum. så det kommer att bli vitt el ev ljus ljus grått.. och väggarna blir vita. Sen blir det att sy småvimmplar att hänga tvärs i genom rummet. Tror att de kommer att bli mysigt.:)
Bla bla bla bla, nu ska jag sluta skriva och åter gå till städing av nedre plan. Hej på er!


Inte en så fullt nöjd kille

-Matilda


RSS 2.0