Tandläkaren, kan det bli bättre.

Startade morgonen med att ge Elvis en liten sluring och sen kasta mig i kläderna för att sedan springa till vårdcentralen. Jag hade en tid hos tandläkaren. Jag kom in i rummet dom tog några foton på mina tänder. Sen tittat hon en lång stund på mina tänder övervägde och sa, -Ja vi måste nog laga en tand iaf.
Mötte en ivrig sambo i dörren som var på väg ut till jobbet. - Vad du värkar negativ?. -Ja, är det så konstigt!!. Börjar dagen med tandläkar'n, kan det blir mycke bättre...?


Ska till barn läkaren på 3månaders kontroll den 2.a ska bli spännande att se hur stor han blivigt..:)
Det Händer mycket nu. Elvis greppar saker, sätter in dem i munen och smakar på det. Han reagerar på sitt namn och när jag blir arg för att han biter mig i bröstvårtan, så skrattar han bara som en tok! Det är våran gullunge de!

Annars så flytter livet rätt fint på. Har kommit igång med träningen. Så jag måste erkänna att jag mest lider av träningsvärk mäst i mina ljumskar.Ajajaj! Ridningen satte sina spår."!
I morgon är det hår fixning på schemat jag och jea ska till frissan och fixa till hår färgen. Min 5cm långa utväxt ska få sig ett lyft. Blir bra såhär innan dopet.
Nu är alla anmälningar inne och maten fixad så gott som. Nu återstår det bara att fixa med dukning och lite inhandling av div, mat och grejor:)




Mina Älsklingar !



-Matilda


Måndag!

Då var det måndag igen, veckan går så himmla fort man hinner nästan med :P.
Idag så styr vi mot staden där vi ska köpa nått som vi kan hänga våra blöta ny tvättade kläder på. en sån ställning ni vet. Har kommit på att de inte är så ekonimiskt att stå och köra torktummlaren. 
Och så ska vi beställa mattan till köket och hallen. Nu har jag bestämmt mig efter att ha bollat lite med lite vänner. Vi ska även in på lindex på solbacken och kolla på något fint till elvis. det vankas dop på 2 veckor. Så vi kommer att träffa prällen i morgon och gå igenom sermonin. Daniels snälla mamma har fixat en tjej som kommer att sjunga på vårat dop också. Och låten är så fin...

Nä nu är sonen och daniel otåliga där nere, men på åter se'nde!


 











-Matilda
 


Lördag

Hej hopp nu är vardagen till baka till sitt vanliga. Det tar ett tag att komma tillbaka från julhelgens stress. Äntligen har bygget i badrummet börjat att starta någolunda iaf. Våran lyx dusch kom hem i går med lite hjälp av pappa.Tack för det!. :) Och förra veckan så beställdes den svart vit rutiga mattan. Nu väntar vi bara på rörmokaren och minibygg. Golvet i köket fick sig en liten skada från vattnet som spred sig ner igenom taket. Så nu har vi hemma en del prover på nytt golv. Men jag har lite svårt att besämma mig för vad det blir. Men vi ska fundera över helgen för till veckan är de dax att beställa.

Igår var vi på badhuset jag, daniel, elvis, ida och tilla. Daniel gick ner och tränade medans vi andra badade. Efter badet åkte vi hem till Ida och tilla där vi lagade tacos och daniel fick gå lös med borren. Han borrade upp div grejor i hallen och 2 st lampor i köket och rummet. Sen vart de hem för oss och se let´s dance.
Lite bilder från badet som danne tog på oss. Och så här knäppa kan vi se ut..:)



Ida, Tilla, Elvis och Jag


*^*



En söt bild på Elvis



-Matilda


RSS 2.0